PK-yrityksen luotettava kasvukumppani

Luottamus, sitoutuminen, korkeatasoinen osaaminen ja henkilökohtainen palvelu ovat toimintamme perusta.

Luottamuksen asialla jo vuodesta 1957

Tampereen Kirjanpitotoimisto, nykyiseltä nimeltään Aallon Tampere Oy, on toiminut pirkanmaalaisten yritysten luotettavana kumppanina jo yli 60 vuotta.

Meille se on hyvä alku. Siinä ajassa olemme oppineet tuntemaan paikallisten yritysten tarpeet perinpohjin sekä muuttumaan aikojen mukana. Siltä pohjalta on hyvä jatkaa pitkälle tulevaisuuteen yritysten kasvun kumppanina.

Vannomme luottamuksen, sitoutumisen, korkeatasoisen osaamisen ja henkilökohtaisen palvelun nimiin. Siksi asiakassuhteemme ovat pitkiä, usein yrittäjäsukupolvet ylittäviä. Moni vaihtaa meille, mutta harva vaihtaa meiltä pois.

Vaikka sähköiset taloushallinnon järjestelmät ovat meillekin arkipäivää, emme piiloudu järjestelmien taakse. Jokaisella asiakkaallamme on aina henkilökohtainen vastuukirjanpitäjä, jonka tukena on joukko osaavia ammattilaisia. Eikä johtommekaan jää kasvottomaksi; kaikki uudet asiakkaat tapaavat ensimmäisenä jonkun johtoryhmästämme, joka on aina valmiina palvelemaan myös jatkossa.

Olemme erikoistuneet pk-yritysten taloushallinnon monipuoliseen hoitamiseen. Asiakaskuntamme koostuu merkittävistä, myös kansainvälisillä markkinoilla toimivista teollisuuden, palveluiden ja kaupan alojen yrityksistä. Asiakkainamme on myös paljon asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä sekä yleishyödyllisiä yhdistyksiä ja säätiöitä.

Henkilökuntaamme kuuluu yli neljäkymmentä taloushallinnon ja kirjanpidon ammattilaista. Perinteisten tilitoimistopalveluiden lisäksi tarjoamme taloushallinnon juridista osaamista ja konsultaatiota. Näin osaamisemme on kokonaisvaltaista, ja asiakas saa tarvitsemansa palvelun saman katon alta, yrityksen tilanteen tuntevilta tutuilta toimijoilta.

Luonnollisesti olemme auktorisoitu tilitoimisto sekä Taloushallintoliiton jäsen.