Kattavat taloushallinnon palvelut pk-yritykselle

Palveluvalikoimamme on suunniteltu kattamaan pk-yrityksen tarpeet monipuolisesti ja yrityksen elinkaarivaiheet huomioiden. Palvelut on jaettu kolmeen eri pääryhmään, mutta voit aina valita yrityksesi tarpeisiin ja tilanteeseen sopivan palvelukokonaisuuden, olipa kyseessä esimerkiksi peruskirjanpito, ulkoistetun talouspäällikön palvelut tai yritysjärjestelyihin liittyvä juridiikka.

 • Kirjanpitopalvelut

  Kirjanpitopalvelut

  Kirjanpitopalvelumme kattavat kaikki taloushallinnon ytimeen kuuluvat tilitoimistopalvelut: kirjanpidon, tilinpäätökset, osto- ja myyntireskontran, maksuliikenteen hallinnoinnin, palkkahallinnon, kuukausi- ja vuosi-ilmoitukset sekä luonnollisesti kirjanpitoon liittyvän raportoinnin. Kirjanpidon palvelukokonaisuus on aina räätälöitävissä tarpeesi mukaan kaiken kattavana avaimet käteen -palveluna tai yksittäisinä osa-alueina.

  Kysy lisää: Markus Hietaniemi, Puh. 050-572 6075

 • Ulkoistettu taloushallinto

  Ulkoistettu taloushallinto

  Ulkoistettujen taloushallintopalveluiden avulla voit täydentää tai keventää yrityksesi sisäisiä taloushallintoprosesseja siirtämällä taloushallinnon tehtävät osittain tai kokonaan meille. Tarvittavat palvelut määritellään aina asiakaskohtaisesti ja ne voivat kattaa mitä vain talouspäällikön tai controllerin tehtävistä äitiyslomasijaisuuksiin. Tarvittaessa ulkoistaminen voidaan hoitaa asiakkaan omissa toimitiloissa ja ohjelmistoilla on-site-palveluna.

  Kysy lisää: Markus Hietaniemi, Puh. 050-572 6075

 • Konsultointi

  Konsultointi

  Liiketoimintaan, taloushallintoon ja verotukseen liittyvä juridiikka koskettaa kaikkia yrittäjiä, ja meiltä saat yrityksesi tarvitsemat lakimiespalvelut. Neuvomme yrityksen perustamisessa tai vastaamme koko perustamisprosessista. Teemme yhtiömuodon muutokset esimerkiksi henkilöyhtiöistä osakeyhtiöiksi sekä sukupolvenvaihdokset ja niiden verotukseen liittyvät järjestelyt. Verotarkastuksissa olemme asiakkaan apuna alusta loppuun. Neuvomme myös perintöverotuksessa ja teemme testamentteja. Lisäksi laadimme osakassopimuksia ja tarjoamme työsuhteisiin ja -sopimuksiin liittyvää konsultointia.

  Kysy lisää: Markus Hietaniemi, Puh. 050-572 6075